Home

Over Separett Droogtoiletten

DROOGTOILETTEN, Composttoiletten, het ei van Colombus?!
Ja, want het is zo makkelijk te plaatsen, binnen een uurtje te gebruiken,  géén riolering nodig, géén septic tank, géén chemicaliën. Bespaar op alle kosten van groot materiaal, graven, riolering, etc, neem een droogtoilet !
Simpel, degelijk en goed al meer dan 35 jaar en met 3 tot 5 JAAR GARANTIE op de Cabin en Villa modellen !

Separett is de kwalitatief hoogwaardige Zweedse producent van droogtoiletten. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd netwerk van dealers.

Ecosave is officieel distributeur van Separett producten in Nederland, Nederlandse Antillen, Suriname en Belgie.

Nieuws van Separett:


Separett wordt in de hele wereld succesvol ingezet. Graag laten wij u hiermee kennismaken via de onderstaande voorbeelden uit diverse landen, van China tot Alaska en van Peru tot Denemarken.

Peru - 2015
Een droogtoilet voor mensen met schaarse middelen
De Peruaanse TV besteedde in de maand mei aandacht aan de Separett. Isabel Medem is actief met het product in wijken waar de middelen schaars zijn. Een droogtoilet blijkt hier een uitkomst te zijn, zoals te zien in onderstaande fragmenten:

Bekijk fragment 1
Bekijk fragment 2

Groenland - 2014/2015
Ook in de kou werkt een Separett Droogtoilet
De Universiteit van Aarhus (Denemarken) heeft het afgelopen jaar een onderzoeksstation gebouwd in Noord-Groenland. In het station worden Separett Flame toiletten gebruikt.

Alaska, USA - 2015
Welkom indoor toilet
Onze importeur in Alaska legt in een advertentie vooral de nadruk op mensen met een 'outhouse' als toilet. Een geurloos, eenvoudig te onderhouden indoor toilet is de ideale oplossing.Kopenhagen, Denemarken - 2015
Zelfs in een daktuin is een Separett in te zetten
In het Deense Kopenhagen wordt een 600m2 groot Eco-cultuur-dak ontwikkeld. Telers kunnen hierbij gebruik maken van de Separett Villa 9000. Behalve telers kunnen ook Deense en buitelandse gasten hier gebruik van maken, evenals gasten van het restaurant Stedsans Clean Simple Local.

Separett.nl is een website van Ecosave, officieel distributeur van Separett producten in Nederland

Realisatie: Sybit - Software op Maat