Urine Opvang tank 50L

2532-EJEKTORTANK 50L, M 10M SLANGUrine Opvang tank 50L;
De urine uit het droogtoilet, wordt direct in het toilet al gescheiden. Net zoals in ons lichaam, beide stromen strikt gescheiden zijn, is dat bij Separett ook.Urine is een relatief schoon product, zonder ziekteverwekkers (!), alleen rijk aan stikstoffen (goed voor plante groei) en evt. medicijnen als men die gebruikt.De urine kan op apart worden afgevoerd, er zijn 3 mogelijkheden;

  • aansluiten onderaan op de wastafelafvoer, dan wordt de kleine hoeveelheid urine ca. 50-100ml direct verdunt met de 3-10L water van het handen wassen !
  • de urine kan ook apart afgevoerd worden en buiten, in de grond, in een grindnest worden geinfiltreerd. Let op,  het is rijk aan stikstof dus de plantegroei terplaatse zal sterk zijn !
  • DEZE oplossing, apart opvangen in DEZE ton, buiten in de grond deels ingegraven (deksel en maatstok blijven boven). Er zit een 10m tuinslang bij en je kunt het andere deel gewoon met een normale tuinslang aansluiting op een kraan aansluiten.

WERKING:

Als je dan de waterkraan opent, dan neemt het water automatisch op 8L water – 1L urine, in verdunning mee. dat kan dan veilig en goed verdeeld worden tussen de planten of zelfs over het gras. Alles wat groeit zal er nog meer van groeien en bloeien !!
Een prachtige pasklare oplossing om de voedingsstoffen te gebruiken, als u wil. Prijs € 164,- incl BTW